hagerstrom.blogg.se

En blogg som till största delen används som ett verktyg för mig själv så att jag ska komma ihåg saker från min ungdom senare i livet. Historier, upplevelser och tankar är det jag mest kommer skriva om.

Sagt upp lägenheten

Publicerad 2014-08-28 03:42:13 i AW, grönalund, vardag,

Hääääj! 
Idag var en riktigt härlig och händelserik dag. Klockan 8 ringde alarmet och därmed var det oxå dags för mig att säga upp min lägenhet. Whaaaa?! Så nu är den alltså uppsagd och jag ska flytta ut den 1a december. Så kuuuul! Åååh bara 3månader kvar här i, kämpa!
 
Va tillbaka i lägenheten igen vid 10 efter att jag snackat med min hyresvärd o fixat lite med uppsägningen och va då fortfarande sjukt trött så jag gick o la mig igen. Heeh!
 
Nästa gång alarmet ringde va det dags för jobb. Idag var jag på Twister med Emma och Ida, sjukt kul!! Juste på morgonsamlingen idag fick vi åka slänggungan och skulle dessutom leta reda på våran Servicechef som hade gömt sig någonstans i parken. Det var sjukt svårt att äns se någonting samtidigt som man åkte men vi hittade honom i sista sekund! Han hade gömt sig på Twister. 
 
Hann dessutom dra en sjukt najjs AW med Emma och Ida i Gamla Stan. Skrattade så mycket så jag flög av stolen, typ.
 
Ha det braaa! Sov gott :) 
 

Om

Min profilbild

Oscar Hägerström

Hola. En kille född 95 som är uppvuxen i Jönköping. Är spontan, påhittig och outrageous. Följ min blogg så får du se vad jag sysslar med. OBS! Diverse bra tips och erfarenheter utlovas. Baiii

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela