hagerstrom.blogg.se

En blogg som till största delen används som ett verktyg för mig själv så att jag ska komma ihåg saker från min ungdom senare i livet. Historier, upplevelser och tankar är det jag mest kommer skriva om.

Roadtrip!

Publicerad 2016-03-22 21:37:02 i Allmänt, Berlin,

Jag vet exakt vad ni tänker... "Var är Berlin Guiden hallå?!" Jaf gåller faktiskt på att skriva på den nästan varje dag och den blir extremt lång så den är inte klar än... Meeen den är på väg. Speeking of Berlin. Jag bestämde mig häromdagen för att jag skulle åka tillbaka till Berlin igen för att hämta hem alla mina grejer som jag hade kvar. Eftersom att det var så mycket grejer och eftersom att jag inte alls är ett big fan av att åka tåg så var helt enkelt den enda bra lösningen att köra ner. Har ju för över 1 år sedan sålt min lilla Mazda Bob så fick hyra en bil istället. 
 
Sagt och gjort. På fredags morgonen 08.00 stod jag utanför Hertz kontor och skulle hämta min Volvo S60. Strax därefter påbörjades min Roadtrip mot Berlin. Mamma tyckte att jag skulle ta färjan Rödby - Puttgarden men verkligen ogillar förjor sås tarkt så det skulle jag visst inte göra utan trycke in adressen på Google Maps och "undvik färjor". 11h och 15min stod det att det skulle ta. Äääh lätt som en plätt tänkte jag och gasade iväg mot Malmö som skulle vara första stoppet. Till Malmö var en baggis och även genom större delen av Danmark var lätt som en plätt eftersom att jag körde över så många coola broar så vägen blev lixom aldrig tråkig. Dessutom hade jag asbra väder och satt och spanade efter snygga killar i andra bilar som jag sedan körde upp brevid så jag att man kunde sitta och flörta. Hur bra som helst för tiden verkligen flög förbi. Efter alla broar och nästan innen i Tyskland hade jag lyssnat på samma låt och skriksjungit med i texten alldeles för många gånger så jag blrjade lyssna på Podcast istället. Jag körde in på Autobahn och där blev det desto mindre tråkigt. Stora snygga svarta Audi och BMW susade förbi snabbt som farao i vänsterfilen och jag tänkte, hallå varför ska jag ligga här och puttra på i 150km/h?! Så jag gasade på och följde efter Audi och BMW ligan som körde närmare 190 km/h. 
 
Resan genom Tyskland gick snabbare än blixten även om solen gick ner och de snygga killarna försvann från vägarna. När jag anlände i Berlin såg det ut som att jag inte hade blinkat på 4 timmar, vilket jag förmodligen inte hade gjort heller, så sova är en bra grej tänkte jag och gick och la mig efter att ha sagt hej till alla kompisar som jag bodde med i Berlin. Solen gick upp och så gjorde även jag, brunch buffe i Friedrischain, kaffe i Mitte, öl i Neukölln, konsert på en typisk Berlinsk hipster bar och spanande på Berlinska killar hann jag med på lördagen. Hade reunion med alla gamla kompisar och bara njöt av Berlin! Insåg att jag nog aldrig har kännt mig så hemma någon ananstans som jag gör i Berlin. Staden kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer komma tillbaka hit många gånger.  
 
           
 
           
 
Det här kan nog vara det snabbaste jag kommer köra någon gång! 
 

 
 

Om

Min profilbild

Oscar Hägerström

Hola. En kille född 95 som är uppvuxen i Jönköping. Är spontan, påhittig och outrageous. Följ min blogg så får du se vad jag sysslar med. OBS! Diverse bra tips och erfarenheter utlovas. Baiii

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela