hagerstrom.blogg.se

En blogg som till största delen används som ett verktyg för mig själv så att jag ska komma ihåg saker från min ungdom senare i livet. Historier, upplevelser och tankar är det jag mest kommer skriva om.

Photoshoot Mr Gay Sweden 2014

Publicerad 2014-07-28 22:29:10 i MrGaySweden2014, Pride,

Heeeej everybody!
Idag är det måndag och även starten för PRIDE VECKAN i Stockholm! :D WHOOO så kul. Extra kul detta året tycker jag eftersom att jag är med i finalen av Mr Gay Sweden 2014! När jag fick reda på att jag hade blivit finalist i tävlingen stod jag och tvättade i min ggamla lägenhet i Jönköping. Han ringde och sa att jag gått vidare och ville veta alla möjliga saker. Vad har du för byxstorlek? Vilken storlek ha du i tröjor? Kalsonger? Skor? Strumpor? Osv osv. Jag svarade på alla frågar samtidigt som jag tvättade haha så fancy! 

En vecka senare hade jag flyttat till Stockholm och satte mig på T banan in mot centralen där jag skulle möta dem andra deltagarna, stylisten och några andra. Jag var fett nervös asså. Men det gick kanonbra att samla ihop alla och sedan drog vi mot St Eriksplan där vi skulle stylas och bli fotade inför tävlingen. Bilden finns ör övrigt i QX tidningen augusti numret. 

Stället där vi blev fotade var ju inte det mest fancigaste stället jag sett för det stank uriin men det var fett cool bakgrund så det var värt de. 
 
Sminkning och hårstyling på G

  
Här i gränden tog vi alltså bilderna...                           Niklas stylad av våran super roliga stylist Jonna
Detta är lätt min favorit bild från dagen! 
Har lagt upp den innan men såhär blev resultatet!

 
 
 

Om

Min profilbild

Oscar Hägerström

Hola. En kille född 95 som är uppvuxen i Jönköping. Är spontan, påhittig och outrageous. Följ min blogg så får du se vad jag sysslar med. OBS! Diverse bra tips och erfarenheter utlovas. Baiii

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela