hagerstrom.blogg.se

En blogg som till största delen används som ett verktyg för mig själv så att jag ska komma ihåg saker från min ungdom senare i livet. Historier, upplevelser och tankar är det jag mest kommer skriva om.

JULAFTON

Publicerad 2014-12-29 02:36:20 i Allmänt,

God Jul!
 
Är äntligen klar med min helvetiska period där jag jobbade 42 dagar i rad! WOHOOO den är slut och jag får nu in lite lediga dagar här o var i min vardag. Så otroligt skönt! Julafton var alltså första lediga dagen även om jag mest var trött och fick åka tåg i trehundra år...
 
Vaknade klockan halv 6 på julaftonsmorgonen (vilket man typ gjorde när man var iten oxå) däremot behövde man ju inte åka tåg i 5 timmar när man va liten. Så var det dock nu. Åkte hemifrån klockan 7 och var inte framme i Laholm hos släkten föränn vid halv tre. SUCK! Var såå trött när jag kom fram så somnade under kalle anka... Fick massa bra grejer i julklapp bl.a. Blender, stekpanna, Maroccanoil, pengar, örhänge, yankee candle osv osv. Thank you everybody! 
 
Julmaten var ju som vanligt fantastiskt och den stående favoriten är ju såklart mormors köttbullar, mums! Åt som vanligt alldeles för mycket och somnade därmed utav matkoma när tomten kom så missade ju typ halva paketutdelningen (låg i soffan dock). Men men, julaftonen var sjukt mysig och det var underbart att få träffa min fin fina familj igen. Miss you already! 
 
På juldagen gick jag och min mormor en liten promenad och pratade lite om livet och allt möjligt. Bra stund! Det var typ detta jag hann med innan det var dags att ta tåget tillbaka till Stockholm igen. Önskar verkligen att jag kunde stanna längre och bara fly livet från Stockholm ett tag. Har ju inte direkt varit lätt för mig här det senaste månaderna då jag i princip bara jobbat massa och inte kunnat träffa mina kompisar så mycket som jag hade velat. Gick vemodigt av tåget när jag anlände till Stockholm C men nu när jag är hemma igen så känns det faktiskt som att det kommer bli en lite stabilare framtid för mig här. 
 
 

 
 
 
 
                
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Oscar Hägerström

Hola. En kille född 95 som är uppvuxen i Jönköping. Är spontan, påhittig och outrageous. Följ min blogg så får du se vad jag sysslar med. OBS! Diverse bra tips och erfarenheter utlovas. Baiii

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela